„Neocenitelná kniha pro každého, kdo se stravuje rostlinně.“
Ching He Huang, televizní šéfkuchařka a autorka kuchařek
První veganská kuchařka, která spojuje vědu o chuti s uměním vaření. Cooking for the Senses vysvětluje, jak porozumění zraku, čichu, hmatu, chuti a sluchu může pomoci vytvořit chutné a zdravé pokrmy přímo ve vaší kuchyni.
S více než 100 jednoduchými rostlinnými recepty tato kuchařka ukazuje, jak lze bohatou škálu chutí, které má veganský kuchař k dispozici, kombinovat do lahodných jídel – od exotických špízů z mrkve a listů limetky až po hřejivé kari z dýně a špenátu. Rozsáhlá encyklopedie chutí, čerpající z nejnovějších výzkumů o chuti a světových kuchyních, spolu s užitečným průvodcem vědou o našich smyslech, zajistí, že domácímu kuchaři nikdy nedojdou nápady, co připravit ze zeleniny.
Ať už jste přesvědčený vegan, chcete jíst méně masa a mléčných výrobků, nebo si prostě přejete vychutnat chutná vegetariánská jídla, tato první kniha o neurogastromii promění vaše vaření.
-
Vydání: 21. února 2018
-
Počet stran: 320
-
Rozměry: 261 × 181 mm
-
ISBN: 9781848193000
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.