Kakao (Theobroma cacao)
Extrakce CO2 (potravinářská kvalita) ze za studena lisovaného kakaového másla z kakaových bobů. Hutné čokoládové aroma. Naředění ve frakcionovaném kokosovém oleji v 10% ředění. Kosher kvalita.
Se surovým extraktem CO2 se velmi špatně pracuje. Proto jsme zvolili ředěnou variantu. Při smíchání s kokosovým frakcionovaným olejem zůstává směs tekutá, ale má tendenci se oddělovat, a proto před každým použitím lahvičku protřepejte. Není vhodné do aromalamp nebo difuzérů. Ale skvěle ho využijete při přípravě balzámů na rty, tělových a pleťových olejů, peelingů nebo koupelových olejů.
Při práci s emocemi přináší pocit výživy pro vaši duši. Jako, když si sednete do oblíbeného křesla ke krbu a popíjíte šálek čokolády. Pohlazení. Pelíšek. Pauza. Klid.
Země původu: Německo
Část rostliny: plody
Způsob výroby: extrakce CO2
Objem: 15ml
100% extrakt CO2
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.